Kategóriák

Népszerű eladások

Új termékek

Kövess minket Facebook-on

Rólunk mondták

“Nagyon örült neki, pont ilyenre gondoltunk. Vele aludt a kislányom, nagyon jó a minősége és kényelmes viselet."

Szerencse Enikő

Anyuka

“Mi szülők Marvel rajongók vagyunk. Nagyon tetszik a megrendelt termék, elégedettek vagyunk. Gyors volt a kiszolgálás kedvező volt az ár és még fogunk az áruházból vásárolni."

P. Katalin

Anyuka

“Nagyon elégedett vagyok a termékkel és csak itt találtam meg, amit kerestem. Köszönöm a gyors kiszolgálást."

F.Imre

Apuka

“Nagyon tetszett a termék, különleges, csak a Mesemixben kapható. Saját magunk szórakoztatására rendeltük! Minden nagyon tetszik, pont olyan amilyet szerettünk volna."

Kánisz Olga

Anyuka

Megindító történet a gyermeknapról

Írta
Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól. Persze az év minden napján körülöttük forog az élet, de ez a nap különleges!

Karácsonyi készülődés

Írta
Anya tudományosan áll a dolgokhoz, szerinte mind az öt érzékszervünket mozgósítani kell, hogy a tökéletes hangulat meglegyen. Az biztos, hogy a lakásba terjengő édes süti illat erre tökéletes példa, mert az oromban hirtelen két angyal kezdte énekelni a kiskarácsonyt.

Kihallgattam egy anyukát és apukát

Írta
Délután a játszótéren voltunk a nagyival és amíg a padon ülve ettem az uzsonnámat, hallgatóztam kicsit. Na jó, nagyon! :-)
Vettünk egy iskolatáskát nekem. Oké, hogy kék, mert az a fiús, de úgy húzta a hátam, hogy inkább én húztam a földön, amivel ki is érdemeltem egy beírást. Olyan vékony vacak volt a pántja, hogy mire beértem a suliba, vörös csík lett a vállamon a pulcsi alatt. Ez ám az iskolatáska! A tolltartóm zippzárja egy hónap után kinyiffant, az uzsonnástáskám meg ...
Olyan jó érzés, hogy amilyen szegény volt, mégis sikerült neki minden, amit akart. Szerinted én is lehetek hős? Mert az leszek! Csak nem tudom még, hogy hogyan. De az leszek!